F&S Climate Creations?

F&S Climate Creations werd opgericht door Fabio en Sam. Na jarenlang in de HVAC industrie actief te zijn kwam het idee om zelf aan de slag te gaan onder de naam van F&S Climate Creations.

F&S Climate Creations staat voor kwalitatieve plaatsingen, herstellingen en onderhouden. Bij ons mag u rekenen op 25 jaar ervaring. Voor ons is het belangrijk dat u, als klant, betrokken wordt in het proces en wij dragen uw tevredenheid hoog in het vaandel. U mag rekenen op een eerlijke en betrouwbare expertise.

Bij een plaatsing van een nieuwe installatie komen wij eerst ter plaatse om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Een airco installatie dient namelijk correct aangesloten te worden en ondanks dat er zeer veel mogelijkheden zijn dient er altijd rekening worden gehouden met het gebouw zelf. Offertes kunnen dus pas enkel worden opgesteld indien wij, samen met u, hebben bekeken wat de mogelijkheden zijn. Gaat het nu over één toestel in uw slaapkamer of over meerdere toestellen in uw woning of gebouw, wij bekijken het samen met u. Natuurlijk houden we in dit proces rekening met uw voorkeuren voor het model, de kleur, de locatie en de opties.

Maar ook indien u een bestaande airco-installatie heeft die onderhoud nodig heeft of die niet meer goed functioneert, kan u op ons rekenen. Bij F&S Climate Creations hebben we jarenlange ervaring opgebouwd in het onderhouden en herstellen van airco’s, zowel residentieel als industrieel. Is het nu een installatie in een woning of in een bedrijf, wij helpen u met plezier verder.

Contacteer ons dus gerust. Stuurt u liever een mail of wenst u ons een bericht via onze website te laten? Wij contacteren u zo snel mogelijk. Aarzel zeker ook niet om ons rechtstreeks te contacteren per telefoon. U komt rechtstreeks terecht bij Fabio en Sam waardoor u meteen weet wat de mogelijkheden zijn qua planning.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan