Installatie

Plaatsen van en opstart nieuwe airco-installatie
Plaatsing van een nieuwe installatie

Bij het plaatsen van een airco installatie dient er met verschillende factoren rekening gehouden te worden. Zo is niet alleen het esthetisch aspect belangrijk, waarbij we proberen de airco installatie zo onopvallend mogelijk te verwerken. Maar er dient ook rekening worden gehouden met de mogelijkheden voor het aansluiten zodat u zo veel mogelijk rendement uit uw airco installatie kan halen.

We zullen bij uw aanvraag voor het plaatsen van een nieuwe airco installatie daarom ook altijd starten met een plaatsbezoek waarbij we zowel uw wensen als de mogelijkheden overlopen.

We werken samen met Mitsubishi om verschillende redenen. Mitsubishi staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze hebben een uitgebreid gamma waarbij er verschillende mogelijkheden zijn voor zowel wandmodellen, vierwegcassettes, vloermodellen en ga zo maar verder. In het design gamma zijn er zelfs modellen waarbij u het toestel via Wifi kan bedienen.

Mocht u toch liever voor een ander merk gaan dan kunnen we dit samen met u bespreken en samen op zoek gaan naar een toestel dat voldoet aan uw verwachtingen.

Na het plaatsbezoek bezorgen we u een overzichtelijke en transparante offerte zodat u weet wat u kan verwachten.

De installatie gebeurt volledig door ons. U komt dus niet voor verrassingen te staan want u mag een correcte installatie verwachten, uitgevoerd door hetzelfde team als de personen waarmee u het verkennend plaatsbezoek deed. Op die manier zijn wij er zeker van dat we uw wensen blijven respecteren.

De leidingen van en naar de verschillende toestellen, zowel buiten als binnen uw woning/gebouw worden door ons vakkundig weggewerkt.

Na de installatie zorgen wij er voor dat uw installatie voorzien wordt van het correcte koelgas en starten wij deze op. We overlopen nadien met u de verschillende mogelijkheden om uw toestel te bedienen.

En ook na de plaatsing kan u op onze diensten blijven rekenen. Een goed onderhoud van uw installatie is namelijk essentieel om een goede werking te kunnen blijven garanderen. Vraag gerust achter de mogelijkheden voor een onderhoudscontract.